Adrese un kontakti

SIA Tirgus Online

LV54103145671
Čiekurkalna 8. šķērslīnija 6-6,
Rīga, Latvija, LV-1026.

gourmetmarket@inbox.lv

Kontaktforma

Šokolādes pralīnes asorti zelta-satīna kastītē. 500gr. ECH091

27.00  /gab.

Noliktavā 10 prece/-es

Piena šokolāde (cukurs, kakao sviests, pilnpiena pulveris (% 19), kakao masa, vājpiena pulveris (% 5), emulgators (saulespuķu lecitīns (E322) (% 0,05)), dabīgs aromāts (vaniļa), Piena šokolādes kakao daudzums, min.: %30. Tumšā šokolāde (cukurs, kakao sviests, kakao masa, emulgators (saulespuķu lecitīns (E322) (%0,05)), dabīgs aromāts (vaniļa), tumšās šokolādes kakao daudzums, min.: % 55. Baltā šokolāde (cukurs, kakao sviests, pilnpiena pulveris (% 25), emulgators (saulespuķu lecitīns (E322) (% 0,05)), dabīgs aromāts (vaniļa) sāls). Pildījums (cukurs, kakao sviests, pilnpiena pulveris (% 6), glikozes sīrups, mandeles (% 3), piens (% 2), lazdu rieksti (% 2), sviests (% 1), augu eļļa (saulespuķu, kokvilna), apelsīnu sukādes (apelsīnu miza, cukurs, glikozes sīrups, skābuma regulators (citronskābe (E330) (%0,002)), emulgators (saulespuķu lecitīns (E322) (%0,02), glicerīna monostearāts (E471) (%0,001)), vājpiena pulveris (%0,1). ), kokosriekstu, zemeņu, sūkalu pulveris (%0,1), avenes, medus, glicerīns, dabīgs aromāts (vaniļa), sāls, kafija, skābuma regulators (citronskābe (E330) (%0,0001), pektīns, aromatizātori: kokosriekstu, aveņu, mandeļu, zemeņu aveņu, ķiršu). Krāsviela (hibiska ekstrakts, biešu sarkanais (E162) (%0,001), spirulīnas ekstrakts, luteīns (E161b) (%0,0004), paprika (E160c) (%0,0002)).

Satur piena produktus, medu, lazdu riekstus, mandeles kokosriekstu. Var saturēt pistāciju, zemesriekstu, valriekstu, sezama un glutēna daļiņas.

UZTURA FAKTI/100 g Enerģija (kcal) 532,6 Enerģija (kj) 2228,5
Tauki (g) 31,04 Piesātinātie tauki (g) 18,65 Transtauki (g) 0 Ogļhidrāti (g) 56,3 Cukurs (g) 24 Šķiedrvielas (g) 4 Olbaltumvielas (g) ) 5 Sāls (g) 0,18

Ražotājs: Bolçi Çikolata, Turcija. Izplatītājs: SIA “Tirgus Online”, Čiekurkalna 8. šķērslīnija 6-6, Rīga, Latvija, LV-1026.